Sami v moři konkurence : marketing management bez kapky teorie ve 20 problémech a 80 řešeních - Bárta, Leoš (BizBooks, 2019)
Příručka vysvětluje účinné postupy z oblasti marketingu. První část je věnována dvaceti marketingovým tématům; vytváření vlastní strategie, budování značky, získávání zákazníků, řešení komunikační krize nebo podpora prodeje. Druhá část poskytuje odpovědi na otázky věnované praktickým problémům.