No quarter : tři životy Jimmyho Page - Power, Martin (Volvox Globator, 2019)
Ucelená biografie kytaristy a kapelníka slavné britské rockové skupiny Led Zeppelin. Britský kytarista Jimmy Page (r. 1944) patří mezi nejzásadnější osobnosti historie rockové hudby. Původně studiový kytarista nastoupil v roce 1966 k již zavedeným Yardbirds, na jejichž pozůstatcích dal v roce 1968 dohromady svou vlastní autorskou kapelu, a sice budoucí legendu - Led Zeppelin. Spolu se zpěvákem Robertem Plantem tvořil po celou dobu fungování LedZep (1968 - 1980) její hnací motor a stal se spoluautorem jejích hitů jako "Whole Lotta Love", "Stairway to Heaven", "Immigrant Song" nebo "Rock and Roll". Po jejím rozpadu se věnoval sólové tvorbě, párkrát se jednorázově spojil se svými bývalými spoluhráči a dnes je považován za jednoho z nejvlivnějších a nejuznávanějších rockových muzikantů. Kniha je prokládána rozhovory, nechybí černobílá fotogalerie ani obsáhlá diskografie.