Čechoslováci ve světě - Pánek, Tomáš (Plus, 2019)
Biografický komiks vypráví o životních osudech sedmi českých krajanů v emigraci. Životní osudy československých emigrantů, kteří utekli před komunismem. V česko-anglickém kresleném vyprávění se lze stručně seznámit s lidmi, kteří díky svému vychování, píli, vzdělání, šikovnosti či "obyčejnému" štěstí zanechali ve světě výraznou stopu. Tyto příběhy byly zaznamenány v rámci projektu The Czechoslovak Talks a týkají se Karla Velana, Dagmar Hasalové-White, Dušana Honke Houfka, Radomíra Luži, Milana Kroupy, Františka Krále a Milana Vyhnálka.