Minerální kosmetika : jak si doma vyrobit vlastní dekorativní kosmetiku - Suchá, Michaela, 1975- (CPress, 2019)
Návody ke snadné výrobě domácích kosmetických produktů pro krásnější a zdravější pleť, především sypkých, kompaktních, až krémových produktů dekorativní kosmetiky.