To nejlepší z Loskutáka - Brýdová, Monika, 1969- (CPress, 2019)
Návody k výrobě nápaditých a rozmanitých bytových dekorací a módních doplňků, které byly představeny v úspěšném televizním pořadu během patnácti let.