Příhraničí. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2019)
Pokračování ruské antiutopické série Příhraničí s protagonistou Jevgenijem Apoštolem. Podnikatel Jevgenij Maximovič Apoštol hodlá s několika známými opustit ledově nehostinnou Pevnost a přemístit se za byznysem do vlídnějšího Severoříčí. Cesta do nové končiny i pobyt tam jsou však provázeny katastrofami a divnými příhodami, v nichž se to hemží tajnými agenty, temnými silami a útočnými nepřáteli. "Apoštolské" výpravě se vše podaří ustát s pomocí magické energie, jasnovidnosti a neohroženosti až k závěrečnému masakru.