Mozkohrátky : trénink paměti nejen pro děti - Vejsadová, Jana, 1953- (BizBooks, 2019)
Hrátky s pamětí pro celou rodinu v různých stupních obtížnosti. S malými dětmi, předškoláky i malými školáky poznáte paměťové techniky a strategie, které využijete nejen při učení, ale v každodenním životě. Rodiče i prarodiče zde zase najdou rady, jak nezapomenout a využívat to, co si při hře s dětmi osvojili. Nakladatelská anotace. Kráceno.