Předzpěv k Andělskému pozdravení - Jeroným, otec, 1907-1985 (Delfín (Triáda), 2018)
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“. Je určen těm, kteří by se rádi modlitbě růžence věnovali, aby skrze Pannu Marii dospěli k hlubšímu osobnímu vztahu ke Kristu. Otec Jeroným ukazuje, jak se vyhnout rutině a vytvořit si jediný návyk - znovu a znovu se obracet k Bohu a prohlubovat přátelství s ním. Nakladatelská anotace.