Zborov 1917-2017 - Mojžíš, Milan, 1964- (Knihovna Československé obce legionářské, 2018)
Studie věnované průběhu bitvy u Zborova v červenci 1917. První část přibližuje vznik československých legií v Rusku, jejich bojová nasazení a účast v této bitvě. Druhá část je věnována zborovské tradici. Poslední část obsahuje ukázky z publikací o tomto střetu, vzpomínky pamětníků nebo medailony velitelů československé brigády.