Nanečisto - Šuláková, Anna (E-knihy jedou, 2019)
Nanečisto je povídkový román složený ze šesti zdánlivě samostatně stojících příběhů. Každý z hlavních hrdinů čelí nelehké životní situaci, se kterou se musí poprat. Co mají společného náctiletý voják z první světové války, mladá policistka pátrající po sériové vražedkyni, vyhořelá žena středního věku, sedmdesátiletá vědkyně hledající lék na Alzheimera, dívka žijící v postapokalyptické společnosti a dva mimozemšťané ve vesmírné lodi? Víc, než by se mohlo na první pohled zdát.