Rande - Bálek, Jaroslav (E-knihy jedou, 2019)
Divadelní hra Rande vychází z knížek autora Všechny moje plesové sezóny aDana. Je komedií o seznamování mužů a žen. A o tom, jak nečekaně můžedopadnout jedno rande.