Tajnosti sborovny - Horáková, Naďa, 1962- (MOBA, 2019)
Sbírka úsměvných příběhů a fejetonů ze školního prostředí od zkušené autorky historických románů a detektivek a zároveň učitelky s dlouholetou praxí. Trefné postřehy ze školní praxe a příběhy učitelů a žáků pobaví a prozradí s milou nadsázkou i to, co obvykle zůstává mezi čtyřmi stěnami tříd, kabinetů a sboroven většinou proto, že kouzlo okamžiku je nesnadno zachytitelné. Nakladatelská anotace. Kráceno.