Iskra - Broadway, Alice (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Pokračovanie jedinečného fantasy románu Tinta je príbehom o odvekom klamstve a utajovanej pravde, o starých nepriateľoch a nových priateľoch. Autorka opäť vytvorila svet, ktorý sa vám dostane pod kožu. Leora musí utiecť. Do lesov, kde sa schovávajú neoznačenci – ľudia, ktorých pokožku nehyzdí ani jediné tetovanie. Leora donedávna ani netušila, že podobní ľudia existujú, a nieto že sa medzi nich musí dostať a získať si ich dôveru. Ako má však dôverovať niekomu, o kom sa nedokáže nič dozvedieť z jeho tetovaní? Neoznačenci od nej chcú jediné: žiadne tajomstvá, žiadne klamstvá, len čistú a nefalšovanú pravdu. A presne tú im nemôže za žiadnych okolností (ani pod hrozbou života) poskytnúť.