Encyklopedie listnatých stromů a keřů - Horáček, Petr, 1965- (CPress, 2019)
Botanický popis mnoha druhů listnatých dřevin vyskytujících se v zahradách, parcích a ve volné přírodě. Doplněno informacemi o pěstování vhodných stromů a keřů v našich klimatických podmínkách.