Angličtina pro aktivní seniory : [velké písmo, snadné čtení] - Dostálová, Iva, 1964- (Fragment, 2013)
Každá z deseti lekcí obsahuje dva články, přehled slovní zásoby a základní fráze, výklad gramatiky, testy, doplňovačku a cvičení. Součástí učebnice je také anglicko-český slovníček a klíč k otázkám, cvičením a testům. Úvod poskytuje základní informace o anglické výslovnosti.