Dráp šelmy - Johnson, Varian, 1977- (Spirit animals. Soumrak strážců, 2019)
Další díl fantasy série ze světa zvířecích strážců. Conor, Abeke, Mej-lin, Rolan a jejich zvířecí společníci ochránili svět před nesčetnými hrozbami. Přesto se stali štvanou zvěří. Falešnému obvinění však stojí čelem. Jsou odhodláni rozkrýt spiknutí a objasnit tajemství prastarých relikvií. Pátrání je zavede do Conorova domova, s otevřenou náručí je tam ale nikdo nečeká. Město je zničeno, obyvatelé jsou chudí a zoufalí. Mohou Zelenopláštníci někomu věřit, když je na jejich hlavy vypsaná odměna? Nakladatelská anotace.