To nejlepší, co máme - Op De Beeck, Griet, 1973- (Host, 2019)
Lehce melancholický román o krizi středního věku. Uznávaná belgická autorka nám překládá příběh o hledání sebe sama. Hlavní hrdina Lucas, úspěšný soudce středního věku, jednoho dne bez rozmýšlení opustí soudní síń uprostřed jednání a odjíždí k mostu, který je proslulý tím, že zde každý rok spáchá několik lidí sebevraždu. Lucas se ale ke skoku neodhodlá, koupí si dům v blízkosti mostu, dobrovolně se izoluje od svého soukromého i pracovního světa. Rozhodne se svou přítomností na mostě odradit potencionální sebevrahy od jejich úmyslu. Čas tráví pochůzkami po mostě, přemýšlí o svém životě a čtenář postupně odhaluje pozadí jeho životního příběhu.