Šťastná náhoda, nebo nešťastná nehoda? - Kučera, Petr (E-knihy jedou, 2019)
Příběh o hledání východiska z nudného vztahu se zaběhlým stereotypem. Hlavní postava – fiktivní manželka Julie – ve svém vztahu postrádá vzrušení, opravdového muže, který dokáže být pořádně tvrdý, když na to přijde. Stereotyp, nuda a hlavně nespokojenost ve vztahu ubíjí i druhou hlavní postavu – fiktivního manžela Romea. A co se stane, když se dva takoví lidé potkají a dají se do řeči? Oba zažijí neskutečné měsíce plné překvapení, štěstí i karambolů. Kam až taková situace může zajít, se dozvíte v knize.Po přečtení možná začnete pochybovat dokonce sami o sobě a o svém partnerovi či vztahu. Jak totiž říká Romeo v textu: „Jistého nemáme v životě vůbec nic!“