Věž havranů - Mikulík, Jiří (E-knihy jedou, 2019)
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana.Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů. Jedná se o nebezpečný úkol. Dradascana totiž kromě tebe hledají lovci čarodějů, jichž se k Věži havranů sjely desítky. A aby bylo ještě hůř, lovcům velí záhadný muž s ještě záhadnějším jménem: Pekelný pes.Kdo je kočka a kdo myš? Je Dradascan opravdu zahnaný do kouta anebo je to všechno součástí jeho dokonale promyšleného plánu? A co se stane, když se ti podaří se s velkým čarodějem setkat? Bude ti věřit anebo tě na místě zamorduje jako další lovce?Na mnoho z těchto otázek dáš odpověď ty sám svým rozhodnutím.