Hraničiarov učeň. - Flanagan, John, 1944- (Egmont, 2019)
Další kniha z fantasy série o hraničářském učni a jeho přátelích. Tentokrát má Will zjistit, co je pravdy na historkách o čarodějnictví. Will, nyní už plnohodnotný hraničář, se spolu s kurýrkou Alyss ocitne ve víru nového dobrodružství, které je oba zavede do odlehlého léna daleko na severu. Zde má Will tajně vyšetřit, jaká pravda se skrývá za místními zvěstmi o čarodějnictví. Když se pak v lese setká s děsivým přízrakem Nočního bojovníka, musí si položit otázku: Dá se pro to, co viděl, najít rozumné vysvětlení... nebo čarodějnictví opravdu existuje? Nakladatelská anotace.