Pro svět mrtví - Masterton, Graham, 1946- (Host, 2019)
Další část volné detektivní série s komisařkou Katie Maguirovou v hlavní úloze. V Corku to zase vře... V sedmém dílu série toho mají inspektorka Katie Maguirová a její tým až nad hlavu. V irském Corku řádí gang, který krade psy, ve městě nevídaně kvete obchod s drogami, a ještě k tomu musejí policisté najít zmizelou dívku -- a to vše pod přísným dohledem médií. Katie pomalu přichází pravdě na kloub a začíná si uvědomovat, že by to všechno spolu mohlo souviset. Jenže čas utíká a gang unáší a mrzačí stále další lidi... Nakladatelská anotace.