1000 hebrejských slovíček : ilustrovaný slovník - Barlev, Efrat (Ilustrovaný slovník (Edika), 2019)
Obrázkový slovník používaných hebrejských slov, vět a frází. Za každým obrázkem znázorňujícím nějaký výraz či slovo je přiřazen popisek. Jednotlivé tematické celky jsou obohaceny souvisejícími frázemi, a to ve spojitosti s každodenními situacemi a životem (cestování, město, bydlení, jídlo, zábava, příroda či sport).