Na hře závislí - Difumato, Matteo (E-knihy jedou, 2019)
Hra jako náplň a smysl života. Záměrná manipulace s druhými. Nadčasový automat, který řídí osud postav ve hře, do které uživatelé s odsouhlasením vstoupili. Hra však začíná postrádat smysl, když Netofilia začne vítězit nad Autonomií a ze hry se nelze dostat ven - nelze ji ukončit. Svět ovládnou počítače a zlákaný „zachránce“ nainstaluje do hlavního počítače program, který začne nutit hrát tuto hru všechny.. Tato divadelní hra byla s velkým úspěchem realizována v ostravském divadle Stará Aréna.