Síla přírody - Harper, Jane (Detektivní román (Host), 2019)
Detektivní thriller je příběhem pěti žen, které společně absolvují namáhavou pěší túru. Jedna z nich se ale nevrátí. Pro kolegyně z kanceláře to měl být výlet, který je vymaní z klimatizované komfortní zóny a povzbudí v nich houževnatost a týmového ducha. Jedna z nich se ale z pochodu australskou buší nevrátí a každá ze zbylých žen popisuje proběhlé události trochu jinak. Agent federální policie Aaron Falk se snaží zjistit, co se s Alicí Russellovou stalo. Pohřešovaná totiž o svém zaměstnavateli i spolupracovnících ledacos ví. Její kolegyně Falkovi vyprávějí o dnech prožitých na cestě -- o strachu, násilí a ztracené důvěře. Vyšetřování zavede agenta hluboko do odlehlého lesa. V horách na něj čeká odhalení tajemství, spletitá síť osobních i pracovních vztahů a také zrada. Došlo ale k vraždě? Jak dobře známe lidi, se kterými trávíme v práci tolik času? Nakladatelská anotace.