Žuvačkový kráľ - Rúčková, Enja (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Nové vydanie najobľúbenejšej knihy od slovenskej kráľovnej dievčenských románov Enje Rúčkovej! Zoja má z tanečného kurzu, na ktorý ju dotlačila kamarátka, hrôzu. Myslí si, že ho celý presedí v kúte, pretože: 1. Chalani sú z nej nervózni, lebo je väčšinou vyššia ako oni. 2. Nenosí lodičky, ale „lode“. 3. Ruky jej zdobia nepekné mozole. 4. Má asi taký sexepíl ako doska na žehlenie. 5. Rodičia ju chodia z kurzu osobne vyzdvihnúť, akoby bola päťročné decko. Keď sa s ňou pokúsi usmievavý Adam nadviazať kontakt, Zoja si pripadá ako vo sne. Počas tanca v jeho náručí žiari ako čínsky lampión. Vďaka nemu začne žuť viac žuvačiek, viac si veriť, častejšie sa smiať – a čo je najdôležitejšie, vôbec nesedí v kúte!