Deník milenky - Symerová, Martina (E-knihy jedou, 2019)
Příběh o nerovném vztahu Veroniky, mladé začínající novinářky, a Toma, téměř padesátiletého otce dvou dětí, jenž získal díky restitucím značný majetek a jehož manželství právě prochází krizovým obdobím. Tom a Veronika si rozumějí v sexu a sdílejí zájem o neobvyklé sexuální praktiky. Jak je to ale s láskou? Má jejich vztah šanci?