Rozbít led : křesťan ve společnosti : (výbor z díla) - Men‘, Aleksandr Vladimirovič, 1935-1990 (Delfín (Triáda), 2018)
Výbor z díla ruského pravoslavného kněze, který jako první v sovětském Rusku začal šířit náboženskou vzdělanost a propagovat ekumenismus. Ve výboru najdeme rozmanité ukázky z Meňova díla: teologické stati, modlitby, kázání, ukázky z knih, veřejné i ilegální přednášky, odpovědi na dotazy posluchačů i interview. Kniha přibližuje hodnoty Meňovy pastorační činnosti a autenticky žité pravoslavné praxe. Jeho katechetické a apologetické spisy se týkají zejména Bible a vědy, křesťanské víry i aktuálních otázek doby a postsovětské společnosti.