Tajná síť přírody : jak stromy vyrábějí mraky a žížaly regulují divoká prasata - Wohlleben, Peter, 1964- (Kazda, 2018)
Publikace pojednává o smyslu a úloze vybraných druhů rostlin a živočichů v ekosystému lesa.