...a velký skok pro lidstvo : vyprávění o letu Apolla 11 - Pacner, Karel, 1936-2021 (Kniha Zlin, 2019)
Dramatická reportáž o historickém letu Apolla 11 a prvních pozemšťanech, kteří v noci z 20. na 21. července 1969 přistáli na Měsíci. Sám autor byl jedním z pěti československých občanů, kteří se historického startu Apolla 11 zúčastnili. Kniha vychází k 50. výročí letu Apolla 11 a v době, kdy byl vyhlášen program nových letů k Měsíci. Nakladatelská anotace. Kráceno.