Logopedická cvičení pro předškoláky - Novotná, Ivana (Edika, 2018)
Kniha obsahuje návody k procvičování hlásek a zábavná a hravá cvičení doprovázená pěknými obrázky. Pomáhá rozvíjet řečové dovednosti včetně schopnosti vyjadřování, rozšiřovat slovní zásobu, zrakové a sluchové vnímání, tříbit jazykový cit. Děti si mohou procvičit grafomotoriku, paměť a další důležité schopnosti a dovednosti každého předškoláka. Kniha je určena jak dětem a jejich rodičům, tak logopedům a učitelům v mateřských školách. Nakladatelská anotace.