Zabila! - Mackay, Asia (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2019)
Mama. Zabijak. Zlyhanie neprichádza do úvahy... Každá pracujúca mama si s tým musí poradiť. S tou výčitkami živenou úzkosťou prvého dňa späť v práci po materskej. No táto pracujúca mama je výnimočná. Zoznámte sa s Alexis Tyler, tajnou agentkou Sekcie Osem, oddelenie zabijakov Tajných služieb jej veličenstva. Misia: infiltrovať sa do skupiny západolondýnskych mňami mamičiek a zblížiť sa s manželkou svojho terča, ruského oligarchu Dimitrija Tupoleva. No ona to všetko zvládne. Alebo pri tom prinajmenšom vypustí dušu... A radšej sa prepadne do horúcich pekiel, ako by zmeškala večerné kúpanie.