Hlasování nohama - Hamilton, Peter F. (Planeta9, 2019)
Spojené království balancuje na hraně krachu, krize, chudoba a stávky, to je žhavá současnost a lidé upadají buď do zoufalství nebo apatie. Uprostřed malátnosti se náhle otevře cesta do nového světa – červí díra, která vede na jinou planetu a snad i do nového světového řádu. Aspoň to naznačují zákony jejího tvůrce a majitele. Planeta Nový Suffolk na druhé straně je dostupná pro všechny „slušné lidi“. Mohou opustit starou dobrou Anglii, nechat za sebou minulost začít nový život bez potíží přízraků toho starého. Začíná exodus, ačkoli nikdo netuší, co skutečně najde po průchodu branou červí díry. Nikdo se ještě nevrátil. Je nový svět ta správná cesta k řešení problémů Země?