Cesta šamana. - Machanenko, Vasilij Michajlovič, 1981- (Fantom Print, 2019)
Kniha přináší nejen pokračování příběhu šamana Mahana, ale i bonusovou povídku Hodina bolesti, která vrhá trochu jiné světlo na závěr Karmadontovy šachovnice. Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Daniel Mahan, legendární šaman barlionského herního světa, si odsloužil ve virtuální realitě svůj trest. Jedenáct měsíců naplněných dobrodružstvím a bitvami je výhodným řešením v porovnání s původními osmi lety v dole. Přesto Barliona odmítá šamana nechat tak jednoduše zmizet a stírá rozdíly mezi jeho dvěma realitami. Ukazuje se, že odejít z kapsle není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Cesta prostě musí být dokončena... Nakladatelská anotace.