Prosecco do žíly - Mišjaková, Nika, 1988- (Pointa, 2019)
Tragikomický pohled autorky na partnerské vztahy a seznamování se po třicítce. Nika si oblíbila psaní jako formu projevu a projevování se. Nejčastěji na Facebooku, ale nakonec vydala knihu na téma seznamování se přes mobilní aplikace. Poté, co se jí rozpadl po třicítce vztah, rozhodla se hledat nového partnera přes aplikaci Tinder. A to dříve, než se utopí ve skleničkách Prosecca. Vlastní zkušenosti, okořeněné humorem, popsala ve své knižní prvotině.