Mussoliniho holič : a další příběhy malých postav velkých dějin - Donald, Graeme, 1950- (Mladá fronta, 2019)
Osudy málo známých osobností, které rovněž dokázaly ovlivnit světové dějiny. Autor sleduje život dvojníka generála Montgomeryho Edwarda Jamese, holiče fašistického diktátora Mussoliniho Luigiho Galbaniho, indiánské přítelkyně generála Custera, vraha Abrahama Lincolna Johna W. Boothe, obchodníka a zachránce Židů Alberta Göringa (mladší bratr nacistického činitele) nebo Cumota Jamagučiho, který přežil svržení bomb na Hirošimu a Nagasaki.