Bouří prokletá - Briggs, Patricia, 1965- (Fantom Print, 2019)
Další z řady paranormálních thrillerů o Mercedes Thompsonové, automechaničce, která žije ve smečce vlkodlaků, třebaže sama se mění v kojota. Chystá se významné setkání amerických politiků se zástupci fae, které by mohlo pomoci nastolit přátelštější vztahy mezi lidmi a magickými bytostmi. Vůdce vlkodlačí smečky, Mercyin manžel Adam, má na starosti bezpečnost během onoho setkání. Mercy se pouští po stopě něčeho, co se zdá být pouhou drobnou nepříjemností. Navíc ta záležitost zní směšně. Zakrslé kozí zombie? Proč by někdo vytvářel něco takového? Ale pochopitelně je tu někdo, kdo o mír mezi lidmi a fae nestojí, a ten někdo se neštítí ani té nejčernější magie.