Dům v podhradí : skrývá dávná tajemství - Černá, Jaroslava, 1959- (MOBA, 2019)
Román, ve kterém se musí hlavní hrdinky poprat s osudem, který jim připravila matčina výchova. Sestry Martina a Lenka mají velmi vyhrocené vztahy se svou matkou. Po její smrti se musí vypořádat s důsledky její despotické a egocentrické povahy. Obě si uvědomují, jak hluboce její výchova ovlinila i jejich partnerská soužití. I dům, který po matce zdědily, nese temná tajemství a starou kletbu, kterou budou muset obě mladé ženy prolomit.