Wavesbury: Část druhá - Návara, David (Jonathan Livingston, 2019)
Máte už plné zuby hrdinů typu rozervaný chudý teenager zmítaný emocemi a hledající si své místo ve světě? Stýská se vám po hrdinech ze „staré školy“? Pak tu je tu STÁLE Wavesbury! Muž, který už něco prožil, má zkušenosti, prostředky a vcelku jasnou představu o tom, kam patří. Žádný hrdina z lidu, rodem i vystupováním je to šlechtic a gentleman. K nepříteli na bitevním poli je nemilosrdný, ale mimo něj se snaží chovat podle svého nejlepšího svědomí.  On a jeho věrní přátelé se často ocitají v nebezpečných situacích, nejen ve Skotsku a v Anglii. Další příběhy neohroženého hrdiny ze „staré školy“ a jeho věrných přátel. Tentokrát se s Waveburym podíváme do neklidných tereziánských Čech a přes oceán až do Ameriky, kde se ukáže, že zdánlivě vyřešené problémy ve Skotsku, vyřešeny zdaleka nejsou a nenávist může být nekonečná…