Začínáme s italštinou - Ferrarová, Eva, 1953- (Edika, 2019)
Učebnice přibližuje základy italského jazyka. Lekce jsou věnovány různým tématům (např. italská kuchyně, historie, cestování, nákupy, rodina, svátky atd.). Každá obsahuje přehled slovní zásoby, užitečné výrazy, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Součástí učebnice jsou informace o výslovnosti a italsko-český slovníček.