Diaries from a crypt : the final days of seven parachutists from the time of the Heydrich terror - Hlavsová, Jana Raila (Epocha, 2019)
Autorka pracuje v Národním památníku hrdinů heydrichiády. Věnuje se propagaci historie prostřednictvím kulturních akcí. Úhlavní je pro ni téma českého odboje a boje československých parašutistů nejen v kostele sv. Cyrila a Metoděje.