Nová moc - Heimans, Jeremy (BizBooks, 2019)
Základní charakteristika nové moci a její pronikání do různých oblastí lidské společnosti. Práce srovnává základních hodnoty staré a nové moci, které se výrazně odlišují. Na dalších stranách nás autoři seznamují s úspěšným fungováním různých společností (např. hnutí GetUp, konferenční komunita TED, firma Lego), které se k nové moci hlásí. Pozornost je věnována také uplatnění myšlenek nové moci ve vysoké politice a na pracovišti.