Sněžný měsíc - Klevisová, Michaela, 1976- (Motto, 2019)
Detektivní román odehrávající se mezi obyvateli horských samot v Beskydech. V prázdné nemovitosti na okraji Prahy je zavražděna realitní makléřka. Po několika měsících dojde k podobné vraždě i před odlehlou roubenkou v Beskydech. Protože oba případy spojují podobné okolnosti a zavražděné ženy se mohly znát, ujímá se vyšetřování kriminalista Josef Bergman a odjíždí do Beskyd, aby odhalil pachatele, ale vyšetřování mezi místními není jednoduché.