Nová cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - Mrázová, Michaela (V kostce (Fragment), 2019)
Publikace přináší přehledná cvičení ze středoškolského českého jazyka stručně, přehledně a názorně. Slouží k procvičení učiva v rozsahu přípravy ke státní maturitní zkoušce, přináší však i rozšiřující cvičení například k přípravě na přijímací zkoušky na vysoké školy. Naleznete zde cvičení z jednotlivých jazykovědných disciplín, teoretické otázky i praktické úkoly a také kapitoly věnované stylistice a slohu. Nakladatelská anotace. Kráceno.