Rozcuchané štěstí - Zadinová, Radka, 1970- (CPress, 2019)
Šestnáctiletá Linda se snaží najít svou starší sestru Ester, se kterou ji rozdělila rodinná tragedie. Lindě je šestnáct, ale zažila toho už tolik, že by to vydalo na tisíc životů. Když jí umře máma, považuje to spíš za vysvobození, protože život s věčně zfetovanou matkou byl všechno, jen ne šťastný. Lindina starší sestra Ester se pokouší spojit s matčiným bratrem, protože doufá, že se o ně strýc postará. Ale dřív, než přijde pomoc, umírá jejich otčím při tragédii, která ovlivní životy Lindy i Ester. Nakladatelská anotace. Kráceno.