Beru to na sebe - Šilhová, Lucie, 1968- (Motto, 2019)
S osobitým humorem a nadhledem nám autorka předkládá zajímavé životní situace žen středního věku. Jsem hezká, ale ne Barbie, jsem chytrá, ale ne intelektuálka, jsem vtipná, ale ne za každou cenu. Takovou ženu by chtěl každý muž. Než však k této dokonalosti žena dozraje, stihnou se jí zpravidla kromě obzorů rozšířit i boky a kromě životních zkušeností prohloubit vrásky. Tak co je vlastně nejdůležitější? Přece nadhled, humor a zážitky. A o tom tahle knížka je. Potkáte se v ní s ženou bez make-upu, bez iluzí, bez krajek. Zato opravdovou a především velmi, velmi důvtipnou. O tom, co si ženy myslí, ale nikdy to neřeknou nahlas. Nakladatelská anotace. Kráceno.