Španělština pro školy : aprende español con el Búho - Vázquez, Barbora, 1969- (Edika, 2019)
Učebnice je určená pro děti a studenty, kteří začínají se španělštinou na ZŠ, víceletých gymnáziích, jazykových školách nebo v rámci soukromé výuky. Základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem. Díky komiksovému zpracování příběhu se děti seznámí s novou slovní zásobou a gramatikou. Představují se v něm také některé španělské reálie. Po komiksu následuje slovníček, stručné vysvětlení gramatiky a cvičení. Dialogy a poslechová cvičení ke knize namluvili rodilí mluvčí. Audionahrávku ve formátu MP3 naleznete na stránkách nakladatelství. Nakladatelská anotace. Kráceno.