Podlý král - Black, Holly, 1971- (CooBoo, 2019)
Pokračování fantasy série sledující osudy lidské dívky Jude, jejíž bratr je dědicem vílího trůnu, a krále Cardana. Uběhlo přibližně již pět měsíců od doby, kdy si Jude ve snaze ochránit svého bratra k sobě připoutala manipulativního a podlého vílího krále Cardana. Čas, po který má tuto výsadu se ale pomalu blíží ke svému konci a Jude se bojí, jak se pak Cardan zachová. Mezitím se ke královskému dvoru přidává podivný kovář Grimsen, jež Jude silně znepokojuje a matka Marwe se svojí dcerou, usilující o královu přízeň. Napětí mezi Jude a Cardanem se vyostřuje, král dělá vše proto, aby Jude zesměšnil a ponížil. Královský dvůr se stává čím dál více nebezpečnějším a Jude se bude muset vyrovnat nejen s city, které k Cardanovi chová, ale také s tím, že se jí budou ostatní snažit zneužít.