The stories of Sherlock Holmes = Příběhy Sherlocka Holmese - Harris, Sabrina D., 1975- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2019)
Pět klasických detektivních povídek o Sherlocku Holmesovi, převyprávěných do jazyka přístupného mírně pokročilým studentům angličtiny. Dvojjazyčné vydání s odkazem na MP3 nahrávku. V zrcadlové anglicko-české verzi se mírně pokročilí angličtináři mohou setkat se slavným literárním detektivem v pěti jeho neméně slavných případech. Text doplňují nepočetné vysvětlivky, několik zajímavostí z historie Sherlocka Holmese a odkaz na MP3 nahrávku anglického textu v podání rodilého mluvčího.