Ďáblice - Hall, Andrew (Viking, 2012)
Laura Smithová se přistěhuje do Borgentownu a stane se členkou dívčího spiritistického klubu. Jak se však brzy přesvědčí, lákavé tajemno nespočívá v pouhém „vyvolávání duchů“, nýbrž v něčem daleko děsivějším, co s sebou přináší násilnou smrt. Zdá se, že její nové kamarádky to příliš nevzrušuje, neboť věří v jiný, záhrobní život. Aby ho dosáhly, chtějí se spojit s duchem prokletého čaroděje Treviota, který je prý synem samotného ďábla! A ten si za svou „nevěstu“ vybírá právě Lauru. Umírá první nevinná oběť, záhy jí následuje druhá a Laura už ví, že nejde o dílo nečistých sil, nýbrž že vražedkyní je jedna z nich. Ale která a proč? Snaží se na to přijít pomocí Bruceho, který je přímým Treviotovým potomkem. Jenomže řetěz smrtí nekončí a Lauřina hrůzyplná svatební noc nadchází…