Obsazeno - Nosková, Věra, 1947- (Věra Nosková, 2011)
Stejně jako v předcházející knize, i zde hrdinka Pavla tápe. Mezilidské vztahy, milostná dobrodružství, stále nové a nové pokusy o to prorazit s vlastní literární tvorbou, to vše hrdinku naplňuje a stresuje zároveň. Její rozčarování ze společnosti sedmdesátých a osmdesátých let dvacátého století je takřka hmatatelné. S jistou trpkostí a nenaplněnými tužbami se Pavla posléze vrací do jižních Čech, odkud předtím tak překotně a zdánlivě navždy, utíkala.